Va invitam sa participati la xplore 2023 Technology Award!

Timp de aproape 100 de ani, Phoenix Contact a ramas sinomim cu inovatia tehnologica, iar aceasta competitie este unul din pasii pe care dorim sa il facem impreuna pentru a crea o lume sustenabila.

Concursul international de tehnologie si educatie xplore este organizat de Phoenix Contact de peste 20 de ani, iar ideile propuse in acest an trebuie sa fie solutii inovatoare pe tema sustenabilitatii.

Competitia se adreseaza elevilor, studentilor, celor novici sau experti in domeniu, companiilor si oamenilor care doresc nu numai sa experimenteze viitorul, ci si sa-l modeleze. Pot participa atât persoane fizice, cât si grupuri care activeaza in domeniul educational. Datorita orientarii internationale a concursului, comunicarea si prezentarea proiectelor se va face in limba engleza.

Pentru a va inscrie in competitie trebuie sa trimiteti pâna pe 30 iunie 2022 un video de 100 de secunde explicând ideea proiectului dvs. urcându-l pe website-ul: https://phoe.co/xplore. Tot pe acest link gasiti alte detalii despre concurs. 

Un juriu format din specialisti internationali vor selecta 100 de echipe care vor fi sprijinite in implementarea ideilor lor de proiect cu produse si software de la Phoenix Contact in valoare de 3.000 de euro. Cele mai bune 20 de echipe vor fi invitate in Germania pentru marea finala, care va avea loc in 2023, la cea de-a 100-a aniversare a Phoenix Contact.