Prin accesarea platformei https://community.eelisa.eu/, utilizând credențialele UPB (nu e nevoie să vă faceți alt cont), găsiți informații despre comunitățile EELISA și activitățile acestora.

Iată și ultimele informații legate de activitățile alianței EELISA:

1. A fost publicat pe site-ul alianței evenimentul care va avea loc pe 16 mai 2023,  EELISA External Stakeholders Meeting: un spațiu de conversație între membrii alianței EELISA și părțile interesate din exteriorul alianței.  Principalul subiect de discuție este legat de internship-uri si oportunități pentru locuri de muncă pentru absolvenți. Atașat este un fișier cu informații suplimentare. Dacă sunteți interesați să participați, vă rog să transmiteți email către This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2. A fost publicat anunțul pentru  II EELISA Joint Call - deadline 30 aprilie. Mai multe informații găsiți în articolul de pe site si aici.

3. A fost publicat apelul  „EELISAConnect”, primul apel comun al EELISA InnoCORE, care este aripa de cercetare și inovare a EELISA. Scopul este de a dezvolta ateliere de lucru cu potențialul de a declanșa noi propuneri de cercetare în cadrul Orizont Europa și alte apeluri europene sau internaționale, precum și de a oferi un forum pentru cercetătorii EELISA - deadline 20 aprilie.

4. În perioada 17-19 mai 2023 va avea loc la Pisa Second EELISA Research-based Learning SymposiumAcesta va include sesiuni speciale axate pe experiența și cele mai bune practici ale comunităților EELISA, precum și prezentarea lucrărilor de cercetare selectate ca parte a Concursului științific pentru studenți - deadline 17 aprilie.