1280px-ABB logo.svg

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este o companie globală de tehnologie de vârf care stimulează transformarea societății și a industriei în scopul realizării unui viitor mai productiv și mai durabil. Prin conectarea de software la portofoliul său de electrificare, robotică, automatizare și acționări, ABB împinge limitele tehnologiei, conducând performanța spre niveluri superioare. Având o istorie de excelență de peste 130 de ani, succesul ABB este realizat cu ajutorul celor aproximativ 110.000 de angajați talentați din peste 100 de țări. 

Website: www.abb.com
                https://new.abb.com/ro

   

 

Compania a fost creată în actuala sa formă în anul 1988, dar istoria ei se întinde pe o perioadă de peste 120 de ani. Succesul ABB se datorează în mod special focalizării puternice pe cercetare și dezvoltare. 

 

Grupul ABB este prezent pe piaţa românească de peste 80 ani  la inceput prin cele două companii ASEA si respectiv BROWN BOVERI iar din anul 1992 printr-o organizaţie locală ABB.

 

Încă de la început ABB România s-a implicat cu succes în proiecte din sistemul energetic naţional, pentru care ABB a obţinut şi finanţarea. Beneficiarii soluţiilor ABB sunt marile companii româneşti de electricitate: Electrica, Transelectrica, Termoelectrica, Hidroelectrica,  E-ON., ENEL, CEZ precum şi importante companii din industria româneasca.

 

Acum Grupul ABB își desfășoară activitatea în România prin intermediul celor patru Zone de Business: Electrificare, Robotică și Automatizare, Acționări și Automatizare Industrială.

 

În domeniul Transportului & Infrastructurii, ABB pune la dispoziție și în România toate soluțiile furnizate de Grupul ABB în domeniul încărcătoarelor pentru vehicule electrice, începand de la statii de 4,6kW, cu incarcare lenta, până la superchargere de 350kW. Soluțiile acoperă atât încărcarea pentru vehicule, cât și soluții pentru încărcarea rapidă a autobuzelor electrice, troleibuze și tramvaie, cât și pentru flote de camioane electrice.

Adresa: Corp C, 020334, Strada Gara Herăstrău 4D, București 020334
Conctact: 021 310 4375
Link util: https://new.abb.com/ro/cariere