Locatie Calor, Contact Calor, Program de lucru Calor - CALOR

Infiintata inca din anul 1991, firma Calor  si-a castigat un statut  important in  sectorul instalatiilor, fiind recunoscuta pentru calitatea produselor sale destinate constructiilor civile si industriale.Cu o vechime de 20 ani, infiintata ca societate comerciala cu raspundere limitata, cu capital integral romanesc, se situeaza  printre  primele firme din  sfera  instalatiilor pentru constructii.

Raportul calitate/pret, profesionalismul serviciilor si stocul  generos de marfuri au  ajutat compania sa devina un leader pe piata instalatiilor si sa se dezvolte  din toate punctele de vedere.

Seriozitatea  companiei, in colaborarile cu clientii, a condus la crearea de colaborari  bazate pe  avantaje multiple:

  • O gama multipla de produse, care insumeaza peste 12.000 de articole
  • Stocuri actualizate, pentru a pune  la dispozitie clientilor intreaga gama de produse care asigura buna functionare a unei instalatii termice sau de climatizare.
  • Un colectiv format din oameni specializati, gata sa execute cerintele clientilor.
  • Distribuirea produselor si furnizarea lor intr-un interval de timp scurt
  • Serviciile unui compartiment de service autorizat
  • Garantie minim 1 an la toata gama de produse
  • Pagina de internet www.calor.ro care asigura accesul la informatii , comenzi si vizualizarea ofertelor promotionale lunare.
  • Preturi accesibile  si produse de calitate superioara

Mai multe informatii pe website: http://www.calorserv.ro/.

Contact

Adresa: Calea Progresului nr.30-40 Bucuresti Sector 5

Phone: 021 411 4444 

 

Legaturi permanente  cu clientii interesati de produsele existente in stoc, s-au creat si datorita  profesionalismului  de care  echipa Calor a dat dovada de-a lungul timpului.Societatea  se bucura de recunoasterea  calitatii serviciilor atat din partea clientilor multumiti, cat si din partea  altor firme din acest sector, firme concurente.

 

Compania  CALOR asigura  aditional  clientilor consultanta  gratuita, asistenta  tehnica si servicii de garantie.Prin colaborarea  cu firma CALOR  multi clienti economisesc timp pretios prin achizitionarea  produselor dintr-o singura locatie, nefiind nevoie de o alta deplasare pentru ridicarea produselor sau realizarea altor demersuri.

 

Societatea CALOR S.R.L.  este  o societate complexa cu un numar  spectaculos  de clienti, care ofera  pe langa serviciul ireprosabil de achizitii de produse , si consultanta specializata, fiind astfel un partener de afaceri  ideal si competitiv.

 

Calor.ro - Sediu Calor

Calor.ro - Birouri Calor

Calor.ro - Birouri Calor Calor.ro - Birouri Calor

Contact

Adresa: Calea Progresului nr.30-40 Bucuresti Sector 5

Phone: 021 411 4444

Website: http://www.calorserv.ro/