logo-dr-kocher-e1460016433747

Compania produce în București matrițe TSP, matrițe de injecție și stanțe, piese din aluminiu turnate sub presiune, componente mecanice de precizie prelucrate pe centre cu comandă numerică, confecții sudate, mașini unelte CNC (routere și mașini specializate – roboți industriali) și comercializeaza mașini unelte, scări și schele și alte produse partenerilor.

  • Istoric: Firma Dr. Köcher a fost înființată în anul 1998, prin preluarea matrițeriei fostei întreprinderi “Electronica Industriala” de către firmă Dr. Köcher GmbH. Preluarea echipei și a spațiului de producție a fost completată de investiții în retehnologizare, în dezvoltare și în extinderea spațiului de lucru, care au transformat firma într-o societate competitivă capabilă să ofere o paletă extinsă de produse și servicii.
  • Activitatea de bază a firmei Dr. Kocher SRL este producția de matrițe pentru turnare sub presiune și matrițe de injecție pentru masă plastică, execuția de piese turnate sub presiune și execuția de diverse confecții metalice de mici dimensiuni. Noile activități ale firmei Dr. Köcher SRL sunt comercializarea de scări și schele și închirierea de schele de fațadă produse de firma KRAUSE Germania și comercializarea, proiectarea și execuția de mașini unelte CNC.
  • În prezent compania este unica reprezentanta în România pentru firma germană producătoare de componente pentru mașini CNC și centre de prelucrare cu comandă numerică ISEL Automation și pentru firma japoneză producătoare de mașini de eroziune SODICK.
  • Dr. Kocher SRL este certificat ISO 9001. Detalii certificate: Politica conducerii in domenul calitatii ;  Certificare ISO 9001   

Contact

Adresa: Strada Baicului 82, București

Telefon: 021 252 2120

Website: http://www.drkocher.ro/