Electrozep

Electrozep  Exim  este  reprezentanta  firmei  Panasonic  in  Romania  pentru echipamente  electrice,  automate  programabile  si  sisteme  senzoriale.  Profilul major de activitate al firmei include activitati de conceptie si productie sisteme

electrice  si  de  automatizari  industriale,  echipamente  electrotehnice,  panouri electrice, convertizoare statice de frecventa, automate programabile, sisteme senzoriale pentru automatizarea liniilor de fabricatie din diferite domenii de activitate.

Contact
Adresa: 
Sos. Oltenitei, 206F, Popesti-Leordeni
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Telefoane: 
021.361.51.68 /  0728.444.905 / 0723.340.473 / 0788.444.904 / 0788.444.905 
Website: https://electrozep.ro/  
  

Poza SediuInfiintat in 2001, Electrozep si-a inceput activitatea pe piata Romaneasca prin comercializarea produselor Panasonic, Elco si Toho. Ulterior, numarul furnizorilor a crescut, pentru a oferi o gama cat mai larga de produse necesare in instalatiile electrice si automatizarile industriale sau edilitare.

 

Antreprenoriat instalatii electrice: Venim in sprijinul dumneavoastra oferind servicii de antreprenoriat pentru intreaga investitie pe care o realizati. Daca aveti in plan sa extindeti sau sa moderdnizati o parte din cladire suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a realiza instalatii electrice, instalatii de protectie, instalatii de ventilatie si desfumare, audit energetic, instalatii HVAC, instalatii tehnologice diverse, instalatii controlate de la distanta prin internet, etc .

 

Automatizari industriale sau edilitare: Odata cu industrializarea puternica si trendul mondial de scadere al costurilor de productie a aparut necesitatea automatizarii proceselor tehnologice din toate domenile: agricultura, industrie sau constructii. Suntem implicati in producerea sistemelor si echipamentelor electrice automate, solutiile noastre pornind de la ideile beneficiarilor, un creion, o hartie, multa munca si coerenta in gandire.

 

Servicii de proiectare: compania a proiectat numeroase instalatii electrice automate, precum statii de epurare, statii de pompare, instalatii HVAC pentru centrale termice, desfumare si ventilatie in Malluri, cladiri de birouri, hale, etc…

 

Productie tablouri electrice: Prin investitiile realizate in echipamente, sectia de productie a tablourilor electrice realizeaza tablouri complexe de automatizare, comanda si protectie cu costuri si timpi de executie foarte mici. Pentru tablourile de distributie asiguram productia pana la curenti de 2500A.

 

Programare software: Realizam software pentru sisteme de monitorizare parametrii tehnologici, case inteligente, control de la distanta prin internet, PLC-uri, interfete operator.

Contact
Adresa: 
Sos. Oltenitei, 206F, Popesti-Leordeni
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Telefoane: 
021.361.51.68 /  0728.444.905 / 0723.340.473 / 0788.444.904 / 0788.444.905 
Website: https://electrozep.ro/