Programul „WE-inTech” își propune să încurajeze mai multe femei să intre și să înceapă cariere în inginerie și alte domenii STEM, promovând totodată cercetarea și dezvoltarea (R&D) și inovarea la scară globală.

Programul se aplică tuturor femeilor care se află în prezent în anul 3 sau 4 de studii universitare de licență în discipline legate de inginerie, știință și tehnologie. În timp ce obiectivul principal al programului este de a promova „C&D de generație următoare”, ne angajăm să încurajăm femeile să se implice în profesii de cercetare și dezvoltare și inginerie, prin urmare vor fi luate în considerare numai cererile de la studente.

Pe parcursul atelierului virtual de 3 zile, studenții vor avea ocazia să se întâlnească cu cercetători din întreaga lume și cu echipe din Arçelik, Arctic, Defy, Dawlance pentru a transforma ideile inovatoare în soluții aplicate. În plus, participanții la atelier vor lucra, de asemenea, la dezvoltarea de produse și modele de afaceri care adaugă valoare societății în sesiuni de leadership gândit orientate spre design.

Studenții eligibili să participe vor lucra la programele în curs de desfășurare la companiile noastre, primind, de asemenea, mentorat și sprijin oferit în domeniul de aplicare al programului, care va continua apoi timp de un an după program. În plus, studenții vor beneficia și de stagii și oportunități de angajare pentru posturi deschise la companiile noastre, după finalizarea workshop-ului.

Vom accepta aplicații pentru program în perioada 29 aprilie - 23 mai 2022. Atelierul în sine va avea loc în perioada 24-26 iunie 2022.

Detalii și anunțul electronic pentru program pot fi găsite la: www.we-intech.com.

We inTech Program