Echipa EFdeN formează unul dintre cele mai cunoscute ONG-uri din România în domeniul sustenabilității aplicate și eficienței energetice, având peste 9 ani de experiență în domeniul construcțiilor sustenabile și energiei regenerabile.

Fiind o echipa multidisciplinară de voluntari ce  testează soluții sustenabile și inovative, din domeniile  arhitectură, inginerie, comunicare, management și altele, avem misiunea de a crea comunități sustenabile în România, dar și de a pregăti practic studenții și de a-i pune în legătură cu companiile din domeniu din România, înainte de integrarea lor în mediul business in general.

 

În perioada 9-11 martie organizăm evenimentul Zilele Porților Deschise, în EFdeN Sustainable City, din Bdul Pache Protopopescu nr 66, București.

Prin acest eveniment dorim să ne facem cunoscuți în rândul cât mai multor studenți, care își doresc să participe activ la activități extracuriculare și nu au interacționat încă cu EFdeN, sau care vor sa participe la proiectele pe care le avem în desfășurare sau viitoare.

Proiectele noastre sunt împărțite pe 3 direcții strategice:

  • Pregătirea practică a tinerilor ca viitori profesioniști în domeniul construcțiilor sustenabile
  • Educarea publicului pe mediu, construcții și energie
  • Proiectarea, implementarea și executarea de soluții sustenabile

Vă atașez mai jos documentul actual de prezentare al proiectului. De asemenea, vă rog să-mi transmiteți dacă sunt necesare completări suplimentare.