Avem bucuria de a vă invita să participați, împreună cu studenții, la ediția a IV-a a Concursului „Student Design & Manufacturing Competition″ - SDMC 2024, care se va desfășura la Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași, în perioada 28 – 29 noiembrie 2024.

Concursul este organizat de Facultatea de Construcții de Mașini și Management Industrial, prin departamentele de Tehnologia construcțiilor de mașini, Sisteme de producție digitale și Mecanica fluidelor, mașini și acționări hidraulice și pneumatice, sub patronajul Asociației Universitare de Ingineria Fabricației  - AUIF.

Scopul concursului este promovarea creativității în procesele de fabricație, furnizând comunității inginerești noi perspective în dezvoltarea conceptuală a produselor, dar și de a crea, dezvolta și menține un forum al studenților, în vederea popularizării ideilor noi și inovatoare.

Detalii despre modul de desfășurare a ediției a IV-a SDMC 2024 – regulament, comitet de organizare, calendar, contact – puteți găsi la adresa: https://cmmi.tuiasi.ro/studenti/concursuri/student-design-manufacturing-competition-2024/

Atașat, template-ul pentru descrierea proiectului, în vederea înscrierii în competiție a echipelor de studenți.

Persoana de contact: conf.dr.ing. Irina TIȚA  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă rugăm să transmiteți invitația noastră colegilor interesați de topicul concursului și de coordonarea echipelor de studenți în realizarea de proiecte eligibile pentru participarea la SDMC 2024.

Cu speranța că această competiție va constitui un bun prilej pentru studenții din diferite centre universitare de a se întâlni, de a-și cunoaște preocupările din sfera ingineriei fabricației, dar și de a lega prietenii, vă așteptăm în noiembrie la Iași.